|
Maxon
|
| Typek |
Přidané 16-07-2010 13:59
|
Nováček

Příspěvek: 8
Založený: 16.07.10
|
Maxone doufám, že si tohle přečteš, zamyslíš se (pokud to umíš) a třeba ti dojde jak hloupě se chováš.... Včera sme měli s maxonem takový malý konflikt-> on stál na spawnu jak čurák do konce hry a samozřejmě se to nikomu nelíbilo, proto si začal shorty stěžovat a řekl mu, že o tom napíše na forum....což se asi nestalo ale maxon začal vyšilovat co si to dovoluje a jestli nechce shorty banana....tak sem zasáhl já. Snažil jsem se mu (maxonovi) vysvětlit, že stížnost na admina s tim, že kempí a jak se ukázalo i vyhrožuje hračům banem za něco co můžou, se samozřejmě podat smí, ale jeho pidi mozeček si to vysvětlil jinak, začal mi vyhrožovat banem taky a později i nadávat....to sem se neudržel a napsal sem mu, že je hlupák a šup dostal jsem ban za špatné chování na tejden, což tu dostávaj chlapci s wh (což taky nechápu, měli by dostat perma a cus) . Omlouvám se maxone jestli sem si něco přibarvil, protože včera sem byl celkem moc, ale to jak se chováš a to jak si nám vyhrožoval to je pravda....nvim sice kdo začal nadávat dřív, každopádně ty si k tomu neměl důvod jako já......Snad si tohle přečte taky někdo, kdo nemá v hlavě nasráno a byl bych fakt rád kdyby se maxon osobně omluvil, protože se mnou nebude jednat jako s nějakým děckem....už jen proto, že dítě nejsem a i kdybych byl, byl sem v právu a on se choval jako hlupák...Děkuji těm, co si to přečtou a odpoví |
| |
|
|
| makson |
Přidané 16-07-2010 14:09
|
Rozkoukaný

Příspěvek: 20
|
trosku te opravim nechce se mi cist ten tvuj roman za prve shorty mi rekl ze přijdu o prava a to muže řict jedině clio s shortym sme si to vyřikaly ja jsem něco dělal a pak jsem jednou vyčkaval... a jestly se ti nelíbí ten ban upozornil jsem tě 5 x at se sklidníš řikal jsi blbosti .... teda psal psal jsi že melu sračky že jsem nevzdělanej ze jsem debil kokot a nevim co eště vseljaky veci upozornil jsem tě nejmin 5 x neuposlechl jsi tak že se laskavě sklidni a bud rad že ten ban není na dil..... s pozdravem Sweet_Maxon |
| |
|
|
| makson |
Přidané 16-07-2010 14:15
|
Rozkoukaný

|
a jestly mi nevěřis rad si tě přizvu na skype do konverzace a vyřešime to s svatou trojici nebo dokonce i s cliem dal jsem ti ban naprosto opravněně a pulka věci co jsi napsal je lež nadaval jsi mi přez 20 minut mam na to asi 5 svědku a mužu poprosit skorpina at se koukne do logovani a dosvěčí to tak že jestly to chces řesit tady mas muj skype sweet_maxon ... |
| |
|
|
| Typek |
Přidané 16-07-2010 14:16
|
Nováček

Příspěvek: 8
|
;DDD si ze me delas srandu....ikdyby ti rek ze prides o prava tak ti predtim rek ze to naposti na forum a kvuli takovejmhle srackam co delas prides o prava....a ja bych ti je vzal hned bejt clio....ses proste hlupak....jeste napsat takovouhle blbost....ano upozornil si me to je pravda...ja si ale za svym stojim...kempis jak curak a nadaval si taky... a to ze napises at uz nic nepisu ze sem hloupy decko to fakt neberu jako upozorneni...to ze se chovas jako frajirek kvuli pravum to chapu....s tim sem se potkal na vsech serverech a brzy ti hraci prisli o prava....doufam ze tobe se stane to samy....dik a krome omluvy uz nic nepis....nezajima me to.....!!! |
| |
|
|
| Neuro |
Přidané 16-07-2010 14:31
|
Rozkoukaný

Příspěvek: 33
Založený: 06.06.10
|
souhlasim s Typek od ty doby co mas prava jsou na serveru an tebe same stiznosti neslysle jsem na tebe nic pozitivniho preju ti at ti rpava odeberou ani neumis poznat pitomy wh.Inac byl jsem u toho a musim se pridat na stranu Travy boj ak se jmenuje pac ty furt vyhrozujes a mluvis sproste me vyhrozujes v jednom kuse. |
| |
|
|
| makson |
Přidané 16-07-2010 15:06
|
Rozkoukaný

|
neuro tvuj nazor mně nezajima jsi cheater... a typku zavolej mi na skype a vyřešime to koukneme do logovani a tam je napsani přesně co jsi psal ty a co jsem psal ja |
| |
|
|
| Neuro |
Přidané 16-07-2010 15:08
|
Rozkoukaný

|
ne nejsme cheater ty si noob a lhar. |
| |
|
|
| makson |
Přidané 16-07-2010 15:21
|
Rozkoukaný

|
řikam skončil jsem s tebou a tvuj nazor mně nezajima di si hrat na rusky servery tam vy cheateři patřite |
| |
|
|
| Neuro |
Přidané 16-07-2010 15:26
|
Rozkoukaný

|
tak ty di do stoky nerbo do politky tam vy lhari patrite!a nejsme cheater maly rozmazleny fracku. |
| |
|
|
| Fis |
Přidané 16-07-2010 18:36
|
Uživatel

Příspěvek: 110
Založený: 06.05.10
|
pro Ace= měl si WH to nepotřeš, viděl jsem to demo...
pro Sweeta= opravdu se někdy chováš na hráče hnusně a jestli to bude pokračovat bude se to řešit přes Clia...
pro OBA= už tady nenapíšete ani jeden post nebo okamžitě napíšu cliovi ať za 1. sweetovi vezne práva, za 2. Acovi dá perma ban... co bylo to bylo ber to tak, že týden ban máš za WH a je to, odpykáš si to a bude klid... |
| |
|
|
| makson |
Přidané 23-07-2010 05:47
|
Rozkoukaný

|
fisi ace dostal ban na mnesic jelikoz uz mnel na urne po druhe WH !!!! |
| |
|
|
| Fis |
Přidané 23-07-2010 08:54
|
Uživatel

|
maksone myslím, že tobě už do toho nic není a dávno má unban.... |
| |
|
|
| ojd@ |
Přidané 23-07-2010 11:49
|
Nováček

Příspěvek: 1
Založený: 23.07.10
|
Plně souhlasím z typkem.
Maxon neměl právo kempit na respu celé kolo a vyhrožovat banem za nic.
A pochybuju že by měl Ace WH nebo kdybyho měl tak by jeho skore vypadalo úplně jinak.
Vám někdo zavolá že si někdo myslí že má ten a ten WH nebo AB vy se jenom přihlásíte a dáte dotyčnému ban..
A to že na Jailu,Publicu,FUNU nebo na DD2 only je cheater vás vůbec nesere..
VY máte jenom práva a dáváte bany jenom když to někdo napíše...
Já jsem u vás dělal asi 2 měsíce admina publicu byl jsem tam non-stop banoval jsem vsechny cheatery sice jsem mohl max na 2h:30min ale mělo to účinek a teď? Cheater všude hrůza |
| |
|
|
| makson |
Přidané 23-07-2010 18:49
|
Rozkoukaný

|
tak to vubec neni a kdyz uz mluvis tak mluv ke mne a ne k cely urne jestly se mnou ma nekdo nejakej problem tak at mi to tady nepise jak decko a rekne mi to na skype ACE mnel WH a muj nazor nezmnenite a zaridim aby dostal zase ban a kdyz prijdu na server a hned dam ban tak proto ze mi na skype nekdo poslal demo !!! |
| |
|
|
| makson |
Přidané 23-07-2010 18:51
|
Rozkoukaný

|
fisi a ty si nehraj na dospeliho si myslis ze kdez ses vissi post v urne ze se te budu bat nebo co ? chovej se normalne jako ses choval i pred tim !!!! ses uplne zmnenil ted se chovas jako nejveci s prominutim vul a ja z urny stejne odejdu dobrovolne budu se dal kamaradit s nejakyma lidma ktery mam rad z urny ale ty uz mezi ne urcite nepatris proto ze ses podrazak a podlejzas cliovy a musis schozovat druhy aby jsi byl vys !! |
| |
|
|
| Fis |
Přidané 23-07-2010 19:50
|
Uživatel

|
heh... já se nechovám dospěle, tak sem se choval pokaždé. K tomu podlejzákovi... co mám dělat, když na serveru děláš bez prominutí pičoviny, jo a jen tak pro zajimavost co se o tom dozvěděli na serverech, nikdo tě nelitoval, ba se radovali, takže na tom něco bude...
Přitom ty ses změnil nejvíc, nepamatuju si, že by ses vytahoval nad někoho jiného a zhazoval normální lidi... |
| |
|
|
| Neuro |
Přidané 24-07-2010 13:14
|
Rozkoukaný

|
MAXone ja si s tebou rad kliden popovidam na skype to mi nedela problem a jenom bych chtel dodat k tomu poslednimu demu skoukli ho nejaci admini a sami rekli krasne sli slyset kroky a radar takze prosimte tadi netrapci an servru te nema nikdo rad... |
| |
|
|
| Fis |
Přidané 24-07-2010 20:23
|
Uživatel

|
poprvé sem na to demo řekl, že máš cheaty (bohužel sem měl zaplou muziku), byla to moje chyba, ale se zvukama to jde krásně slyšet... |
| |
|
|
| makson |
Přidané 26-07-2010 08:35
|
Rozkoukaný

|
jo fisi vyser si oko !!!! ses nejveci ubozak kteryho znam.... ty vis co myslim a seru na to kdyz tady sou takovyhle lidi jasny rekni mi s jakyma sluchatkama je slyset z stredu na T spawn jak probiha ???? prosimte a pak se s tebou budu bavit jako s clovekem ne jako s zviretem !!! jen mi to rekni a klidne ti ho vykourim pred celou urnou !! |
| |
|
|
| Fis |
Přidané 26-07-2010 08:46
|
Uživatel

|
maxone tobě fakt kape na maják, jinak není to ze středu, ale od double door a hlavně jiný terorista čuměl na díru, takže byl aji na radaru...

AMD Athlon II Dual-Core 2.2GHz
RAM 4GB 800MHz
Ati Radeo 4400 512MB
HDD 500GB 7200RPM |
| |
|